Image thumbnail

Blog

Wishlist May

greenhouse

Så här halvvägs in i maj känner jag att det är dags för lite önskningar. Även om våren har varit ovanligt kall, så har vi iallafall haft ett par varma dagar här på västkusten, vilket gett mersmak. Jag har så smått börjat drömma om sommarsäsongen och har storslagna planer för vår trädgård. Högst på önskelistan står såklart ett växthus. Hur fint är inte det här från Sweden Green House !? Kika in hos Victoria Skoglund som precis byggt ett av deras växthus intill sitt hus vid sjön. Tänk att få sitta där inne regniga ljumma sommarkvällar. Och vad skönt det hade varit att kunna odla utan att behöva tänka på vare sig mördarsniglar eller rådjur…

tine k

När jag träffade Elin senast så satt vi en stund i hennes sköna lounge möbler i bambu och åt lunch i solen. Hon berättade att de kom från Blackballoon.se. Då jag är på jakt efter fina och bekväma trädgårdsmöbler, så kikade jag in på deras hemsida och hittade dessa från Tine K home . Älskar formen på stolarna och tänker att de nog är riktigt sköna att sitta i, länge.

emmavonb finelittleday

Det har blivit svårt att natta vår minsta nu när kvällarna är ljusa mycket längre. Dessutom vaknar hon väldigt tidigt om morgnarna. Rullgardiner är verkligen inget jag brukar använda, mest för att det är så svårt att hitta några som är fina. Emma Von Brömssens samarbete med Sandatex har nog ingen missat vid det här laget. Helt plötsligt kan jag tänka mig rullgardiner i varje rum. Magiska. Se själva hur fina de är hos Lotta. Fotot ovan kommer från Fine Little Day´s blogg.
rodebjer two

 Jag tycker om att klä mig i brända nyanser av brunt, beige och orange.  Rodebjer har nyligen släppt några nyheter från sin pre fall kollektion 2017 och jag fastande direkt för Sellen. Fin att ha som klänning i sommar eller öppen som väst till ett par byxor i höst.

Hoppas nu på en varm sommar bara…

Leave a comment