Image thumbnail

Blog

Varma möten och bastubad

Jag har inte riktigt hunnit smälta de senaste dagarnas intryck. Dygnet på Gotland känns lite drömlikt så här i efterhand och jag längtar redan efter att få återvända dit. Jag har ett helt gäng med bilder att visa er därifrån, men mer om det sen.

I lördags kväll när mörkret hade lagt sig över vår ö kom Minna och min barndomsvän Nanna hem till oss, något vi planerat in sedan länge. Den kvällen blev vi sittandes till långt in på natten, i samtal som aldrig ville ta slut. Till min yngsta dotters stora glädje var gästerna kvar då vi vaknade morgonen efter.

Tyvärr har jag inga bilder från den kvällen. Emellanåt är det så skönt att låta kameran få vila och istället vara i stunden.

Söndagsmorgonen gick långsamt. Jag tror nog att vi alla njöt lite extra av det. Minna hade på sig en pyjamas från Indiska som både jag och Nanna blev väldigt förtjusta i. Jag har sagt det flera gånger tidigare, men jag är så tacksam över människorna som har kommit in i mitt liv den senaste tiden. Hon där är en av dem <3

Vid lunch promenerade vi genom skogen ner till badplatsen och bastun här på ön. Ni som följt mig ett tag vet kanske att ett av mina mål det här året har varit att bli en vinterbadare. Inte så svårt som jag föreställde mig faktiskt. Nu älskar jag att doppa mig i det kalla havet. Så skönt att skaka om kroppen och huvudet efter en period av oro och stress.

November får gärna börja med bastu och dopp i havet hädanefter, det konstaterade vi alla tre.

Nästa år gör vi om det igen.

Comments

Leave a comment