Image thumbnail

Blog

Vårljuset den här morgonen

morris1

morris2

När min snart 2-åriga dotter vaknande i morse tänkte jag att klockan nog var sju iallafall. Men jag tog visst fel på en timme. Tänker att hon vaknar tidigare på grund av ljuset nu.

skuggor

En av de bästa sakerna med att bo i hus är att få in ljusflöden från alla väderstreck. Insåg hur mycket jag saknat det efter så många år i en lägenhet som delvis låg i bottenplan.

köket

Här om dagen kom äntligen vår nya dörr till köket. Innan satt där en slät dörr från kanske 70-talet, som inte alls passade in. Blev så glada när vi såg att Byggfabriken tillverkar dörrar, för vi fick leta ganska länge innan vi hittade rätt.

vårmix

Plockade fram lite av det jag vill använda i vår – jeans från Totéme, väska från Eduards i naturfärgat läder och mina Hasbeens som nog snart är åtta år gamla, men som jag använt alldeles för lite. Det sägs att vårsolen och värmen ska komma nu i helgen, hoppas, hoppas!

Comments

 • Jeg liker godt at dere har valgt marmorplater i vinduene deres. Jeg har heller aldri sett den tapeten før. Men det er vel William Morris? Synes de blågrå tonene er helt magiske 🙂

  mars 22, 2017
 • Vilken underbar dörr! Vackert med glaset i speglarna. Vi behöver också måttbeställa dörrar till ett nytt rum på torpet. Men så mycket annat som ska köpas först och såååå dyrt. : ) kram

  mars 23, 2017
  • Mia, besök Folkes bygg utanför Kristianstad om du inte redan gjort. Vi köpte dörr till vårt badrum där förra hösten och jag var helt salig av utbudet av dörrar och fönster de hade (äldre då).

   mars 23, 2017
 • Tove

  Reply

  Ljuset i bilderna! <3 Hoppas verkligen solen stannar över helgen för jag har redan gått på helg! Här ska fyllas på med d-vitamin! Kram fina

  mars 23, 2017

Leave a comment