Image thumbnail

Blog

Torsdagkväll hos Kvart Deco

kvart

window

Innan vi flyttade ut till skärgården bodde vi i en lägenhet vid Mariaplan här i Göteborg. Ett av de ställen jag saknar mest med mina gamla kvarter är designbutiken Kvart Interiör, eller Kvart Deco som det numera heter. I höstas flyttade de till en mindre lokal som är så charmig och fin. Det syns att allt är noga utvalt och med mycket kärlek.

kvartinterior

I går var det precis 6 månader sedan Kvart Deco öppnade och det firades med middag och bubbel på kvällen. Jag och Nanna tog sällskap dit lite tidigare för att titta runt innan alla andra gäster kom.

tove

Det här är fina Tove som jag kommer att jobba tillsammans med nu i vår <3

rosabubbel

Det bjöds på bubbel i olika nyanser av rosa, och jag kunde inte låta bli att tänka att Joanna gör allt med en sådan fingertoppskänsla. Inom inredningsvärlden är hon den jag ser upp till allra mest. Synd nog tog jag ingen bild på maten som Mushy Mushy låg bakom, bland det godaste jag ätit på bra länge.

kvartdeco

Jag ville hinna med en båt hem innan klockan blev allt för mycket, men kunde inte låta bli att fota Hanna där inne i butiken strax innan spårvagnen gick ut till Saltholmen. Tack för en fantastiskt fin afton Kvart Deco <3

Leave a comment