Image thumbnail

Blog

tisdagsblandning

annafurbackenÅh vad jag älskar den här bilden som är tagen av min vän Anna på hennes sommarställe i Kinnekulle. Önskar mig ett badrum som ser exakt ut så här. Om ni inte redan följer henne på Instagram så är det ett varmt tips, likaså hennes blogg som ni hittar här.

ulrikanihlen

En annan favorit på Instagram är fotografen Ulrika Nihlen, eller bille and i som hon kallar sig där. Jag blev så glad när jag läste att hon kommer att gästblogga hos Jennifer Hagler / AMM Blog två gånger i månaden framöver.

simplygreylifeSimply Grey är baserade i Slovakien och tillverkar sina kläder för hand, alltid i 100 % linne. Förra veckan släppte de sin nya damkollektion och jag blev särskilt förtjust i denna omlottklänning.

other stories

Vi har ingen termometer här hemma så jag vet inte hur kallt det var i morse, men det var frost på marken och riktigt kyligt iallafall. Har sneglat lite på den här kappan från & Other Stories. Kamelfärgade kappor tröttnar jag nog aldrig på.

Comments

  • det här måste vara kappornas år för mig. Sneglar och känner att jag MÅSTE ha en röd, en leomönstrad och en kamelfärgad. Kan man ha för många kappor?

    oktober 17, 2017

Leave a comment