Image thumbnail

Blog

Tisdagsblandning

Här om veckan gjorde jag en tisdagsblandning, inspirerad av Hannas fredagsblandningar. En tradition som jag tänkte försöka hålla vid liv här i bloggen. Håll tillgodo!

thewayweplay2

thewayweplay

Jag blir lika glad varje gång det kommer upp en ny Small Talk hos The Way We Play. Den här gången har de varit hemma hos Malin Glemme som driver designföretaget Layerd. Jag är väldigt svag för den här typen av lekfulla porträtt, som känns lite mystiska och sagolika. Just det där översta fotot får mig att tänka Alice i Underlandet. Dessutom känns deras inredningsstil genomgående väldigt osvensk.

otherstoriesjacket

Jag prenumererar på & Other Stories nyhetsbrev och här om dagen fick jag se den här fina skinnjackan. Det var länge sen jag använde skinnjacka nu, säkert över tio år sen. Men den här ser så där lagom oversize ut som jag tycker om.

etthemmedomtanke

På torsdag släpps Ida Magntorns senaste bok Ett hem med omtanke. Åh vad jag ser fram emot att få bläddra i den här boken. Omslaget är ju dessutom så himla fint! Vår tidigare lägenhet är visst med på ett hörn blev jag påmind om. Ida var och hälsade på oss strax innan vi flyttade och jag hade nästan glömt bort att hon fotade hemma hos oss då. Jag tycker så mycket om hennes tidigare bok Home stories och är helt säker på att den här kommer att vara minst lika fin, om inte ännu mer.

takeapictureladySlutligen så vill jag tipsa om den brittiska fotografen Emma Donnelly , eller @takeapicturelady som hon kallar sig på Instagram. Jag har följt henne i flera år och jag älskar hennes stämningsfulla fotografier och bildspråk. Fin tisdag önskar jag er.

Leave a comment