Image thumbnail

Blog

Tillbaka på ön

annacate-shadows

I går kom vi tillbaka in i vardag och rutiner igen. En envis förkylning cirkulerar här hemma så det har varit vab blandat med höstlov den senaste veckan. November har än så länge visat sig från sin bästa sida sen vi kom hem till ön. Knappt någon vind alls och sol som letar sig in genom fönstren. Just blåsten är så skönt att slippa. Det kan dra i ordentligt här ute kan jag lova.

annacate-lyckebo

Nästa vecka ska jag jobba med Hanna Wendelbos fjärde tapetkollektion som kommer ut till våren. Den här veckan letar jag rekvisita och funderar över färgkombinationer. I våras gjorde vi bilder till höstkollektionen och nu är det alltså dags för vårkollektionen. Det svåraste med att ligga en säsong före är att hitta passande blommor och växter.

annacate-lyckebo-2

Egentligen skulle jag vilja få med narcisser och andra vårlökar i stylingen. Men eftersom de inte är i säsong nu tänkte jag ändå försöka hitta känslan. Några klöver hittade jag i dikeskanten i morse som jag tänkte torka över helgen. I tisdags fick jag se några prover från tapetkollektionen och den är såå fin. Hanna har hämtat inspiration från både John Bauers mystiska skogar och Karin och Carl Larssons Sundborn den här gången. A folklore fairy tale – visst låter det vackert!

Follow my blog with Bloglovin

 

Leave a comment