Image thumbnail

Blog

Tankar efter en sömnlös natt

Efter en sömnlös natt snurrar tankarna runt i huvudet. Jag har legat vaken och lyssnat till det durrande ljudet utifrån, det som påvisar att det är på en ö i havet vi bor. Det var först när en granne förklarade för mig vad det var som jag förstod, att det var ljudet från de stora tankfartygen som lät. De som jag ibland ser från balkongen om jag anstränger mig noga och blickar in mot stan och hamninloppet.

Efter en hel vecka med att turas om att vabba är vardagen som den brukar igen. Äntligen mår hon bättre, vår minsta som vi väntade på i så många år. Solljuset och morgnarna har varit något alldeles extra de senaste dagarna. Det är som om ljuset har tagit över samtalsämnet från snön och de kyliga vindarna.

I början av förra veckan jobbade jag med ett samarbete som förmodligen är det som har varit svårast, om inte annat mest utmanande iallafall. Just det här att visa upp bilder på mig själv på det här sättet kommer jag nog aldrig riktigt vänja mig vid, så därför vill jag säga mitt varmaste tack till alla er som kommenterade så fint just den här gången. Det är många som frågar om jumpsuiten som kommer härifrån.

Här står den första nya möbeln som vi har köpt hem till huset sen vi flyttade hit. Jag är så glad över det här fina linneskåpet som jag hittade i en av de antikaffärer som jag bodde granne med tidigare. Med hjälp av en säckkärra som vi så snällt fick låna av våra vänner så fick vi med skåpet på båten. Längre än hit till tv-rummet kom det dock inte, men tanken är att det ska upp för trappan och in i sovrummet på övervåningen. Så småningom. Det behöver bli lite mer så småningom just nu.

Comments

Leave a comment