Image thumbnail

Blog

Solkatter på lördagen

När den andra halvan av familjen åkte till badhuset blev jag bjuden på födelsedagskalas i hennes rum. Det bjöds på både tårta och kaffe med mjölk och vi skålade flera gånger om. Sen tog vi på oss våra finaste festklänningar och dansade mellan solkatterna på väggen. Det tog lite på krafterna, som du ser. Medan jag gjorde risgrynsgröt till lunch somnade hon där i soffan.

Under tiden som hon sov passade jag på att fånga solljuset som letade sig in lite överallt här hemma. Ljuset, som jag tycker om det.

Efter en stund smög jag in till henne och kröp upp i soffan tätt in till. Innerst inne visste jag att jag behövde väcka henne. Vi är nånstans mitt emellan det där, att sova middag eller inte. Sömnen är inte alls i fas, men vad gör det. Jag tänker mycket på det nu, vad som spelar roll och är viktigt, i slutändan.

Comments

  • Jana

    Reply

    It’s the little things, isn’t ot? And you capture these so beautifully.

    februari 3, 2018

Leave a comment