Image thumbnail

Blog

Solen kom tillbaka

annacate-sunnywednesday-2

Två dagar i rad har vi blivit bortskämda med sol och jag har jagat solkatter längs väggarna här hemma. Ja, solen kom äntligen tillbaka. Hela huset känns liksom annorlunda. I söndags lämnade jag ett snöslaskig Stockholm och kom hem till bar backe med grus som knastrar under skorna. Ett vårtecken om något.

annacate-sunnywednesday-3

Av en nyfunnen vän fick jag en vårbukett i försenad födelsedagspresent… ranunkel, anemoner och mimosa, min absoluta favorit just nu då jag tycker att de doftar så ljuvligt.

annacate-sunnywednesday-5

I postfacket hämtade jag en inbjudan från Midbec till lanseringen av Lyckebo, Hannas fjärde tapetkollektion som jag skrivit om här tidigare. Blev alldeles pirrig när jag såg bilderna. Tycker så mycket om tanken på en sagovärld där allt får vara lite som det är.

”Under trädens tak med den mjuka mossan under mina fötter ser jag hur solens strålar silar ner på en bädd av klöver. Välkommen att skapa din egen saga och drömmen om ett lyckligt hem!”

annacate-sunnywednesday-6

Apropå sagor och drömmar. Förra veckan fick vi en tavla av våran granne som föreställer vårt hus och trädgård för en så där 50 år sedan. Har spanat in minsta lilla detalj i den här tavlan och det mesta är sig faktiskt likt, mer eller mindre. En fantastiskt fin gåva hur som helst <3

Leave a comment