Image thumbnail

Blog

Små paket till henne

Det här med julklappar känns alltid så tudelat tycker jag. Vi har sagt att det får bli sparsmakat med paket i år och inget överflöd, men såklart har vi valt ut några saker som står på 10-åringens önskelista. Vår minsta däremot är ju fortfarande för liten för att kunna önska själv, så jag kan fortfarande välja ut det som jag själv tycker om. Jag är väldigt förtjust i Betóns mockasiner, som tidigare hette Minimocks, och vi har redan förbrukat tre par till henne här hemma. Nu slog jag till på ett par Holiday som förmodligen kommer vara lite för stora nu i början, men bättre det än att hon växer ur dem direkt. Jag älskar verkligen den djup vinröda färgen.

Yarnmade har jag ju skrivit om tidigare då jag jobbat lite med dem den här sensommaren och hösten. Färgskalan och mönstret på den här blusen är så fin och nu ångrar jag att jag inte även köpte till kjolen i samma mönster. Visst är det så att vissa plagg önskar en fanns i vuxenstorlekar också.

Nystartade barnkädesmärket Blaou är precis som Yarnmade Göteborgsbaserade, vilket känns så roligt tycker jag! Johanna och Ellinor sade upp sig från Monki och startade Blaou – färgstarka och lekfulla barnkläder till ett rimligt pris där hållbarhet står i fokus. Jag föll som en fura när jag såg hela kollektionen, där den här tulpanmönstrade byxdressen  är en av mina favoriter.

Fleecejackan och den ljuvliga baskern från Blaou har vi redan använt. Hade inte riktigt tålamod att vänta ända fram till jul… men ville mest  visa hur fina de är. Hoppas ni har sköna decemberdagar utan stress och måsten. Kram och hej så länge!

Comments

Leave a comment