Image thumbnail

Blog

I slutet av maj

En tidig morgon för en vecka sen tog jag den här bilden. Jag hade nyss plockat in några syrener och utanför fönstret blommade äppelträdet. Det kändes som om maj skulle vara för evigt.

Syrener, äppelblom och löjtnatshjärtan får sammanfatta min maj. Nu när maj går in i sin sista vecka har de alla blommat över. Som tur är knoppar pionerna och lagom in i juni har de troligtvis blommat ut. Om maj är syrener så är juni pioner.

Den senaste tiden har jag hakat upp mig på föremål i trä, som den generösa träskålen från 101 cph. Tänker att det är något jag kommer hålla ögonen öppna efter på sommarens loppisar hemma i Dalarna.

I Pennys rum står fönstren på glänt när vi leker medan solen gassar in. Jag har börjat sortera ut urvuxna kläder och leksaker som hon inte längre intresserar sig för. Hon blev så stor helt plötsligt, precis som det blev grönt och frodigt ute över en natt.

Precis som Mari  gör jag ett samarbete med Lindex Kids på min Instagram. Ett par jordgubbsformade solglasögon blev en solklar favorit och har fått följa med överallt sen de kom med posten.

En eftermiddag hittade jag henne i soffan i en skön sovposition. Jag kunde inte låta bli att fånga den på bild. En dag ska vi skratta åt bilden, hon och jag <3

Leave a comment