Image thumbnail

Blog

Plockar med mig doften in

Jag plockar in syren och äppelblom från trädgården, tänker på förgängligheten och att deras tid snart är förbi. Till nästa år. Plockar med mig doften in.

Funderar mycket på var jag själv befinner mig just nu, var jag är på väg. Brottas med motsträviga känslor. Försöker finna en plats.

Ett efterlängtat paket kom med posten i slutet av veckan, som fick mig att spritta till inombords. Första gången jag såg KuvertEduards Instagram visste jag att det var den enda datorväska som jag någonsin önskat mig.  Ändå användbar till så mycket mer. Älskar Cecilias design och formspråk. Det flätade mönstret påminner mig om en näverväska  jag fick i julklapp av mina föräldrar 1981. Jag skulle fylla tre år ett par veckor senare. Ungefär i samma ålder som min yngsta dotter är nu. Så svårt att ta in att hon fyller tre år om mindre än en månad.

Tror jag kände likadant vid samma tid för ett år sen. När ljuset kom, dofterna och förväntningarna. Vi glömde till och med bort vår bröllopsdag, för andra gången sen vi gifte oss för sex år sen. Så skönt ändå, att släppa alla förväntningar för en stund.

Comments

  • Ellinor

    Reply

    Vilken härlig klänning! Vart är den ifrån?

    maj 30, 2018

Leave a comment