Image thumbnail

Blog

Påskbuketter

Förra helgen när jag påskpyntade så smått här hemma kändes påsken väldigt långt borta, men så helt plötsligt är det skärtorsdag. Jag är övertygad om att tiden går snabbare desto äldre en blir. Jag kanske inte är så påskig av mig i vanliga fall, men jag kom på mig själv med att pinna bukett efter bukett på Pinterest i påskens tecken. Iallafall känns det så färgmässigt.

Alltså den här buketten! Jag har varit ute och smygtittat i våra rabatter om de vårlökar som jag grävde ner i jorden i höstas har börjat kika fram ännu. Pyttelite har de kämpat sig upp från jorden. Jag förstår dom då verkligen, så kallt som det är just nu, speciellt om nätterna. Tjälen har ju inte ens gått ur backen.

Stort hjärta på Instagramkontot @amyflyingakite – drömmer mig bort fullständigt i alla hennes bilder!

Här om dagen kikade jag in hos Tant Blomma och köpte med mig några ranunklar i samma färg som ovan, ett par kvistar med gräddvita japanska ranunklar och någon slags gul ängsklocka som fick utgöra min egna enkla påskbukett. Efter ett besök hos Tant Blomma får jag dessutom alltid med mig varma ord om livet hem .

Det här är nog ändå min drömpåskbukett.  Kram till dig och Glad Påsk <3

 

bild 1, bild 2, bild 3, bild 4, bild 5

Comments

 • Verkligen helt fantastiska. Ja tack till allihopa!! Vet du vad det är för blomma på sista bilden, den vita? Kram å glad påsk

  mars 29, 2018
 • Elin Lannsjö

  Reply

  Åh, ljuvliga buketter Cattis! Vi får plutta i en massa blomfrön i rabatterna i vår så vi kan göra oss sådana skapelser i sommar.:)

  Kram till dig!
  E

  april 2, 2018

Leave a comment