Image thumbnail

Blog

Onsdag den 20 September

annacate-wednesday7

I dag är det en speciell dag. Min äldsta dotter fyller tio år och jag kan knappt ta in att det var så många år sen jag blev mamma för första gången. Då bilden togs fyllde hon åtta år och hade blivit storasyster tre månader tidigare. Efter alldeles för många års väntan kan jag knappt beskriva lyckan inombords att i dag få vara tvåbarnsmamma. Grattis min älskade fina S. Tack för allt du lärt mig och för att du valde oss <3

annacate-wednesday2

Tänkte summera lite av den senaste veckan som passerade i någon slags dimma av tungsint trötthet, trots allt roligt runtomkring. I slutet av förra veckan mötte jag upp Elin på torsdagseftermiddagen för att titta in hos Designtorget som gjort om i sina lokaler. Det var som att kliva in i en helt ny butik, wow så inspirerande! Jag fick med mig några höstnyheter hem, bland annat den här teadventskalendern för 2017. Som jag längtar efter att få njuta av den nu i december. Därefter begav vi oss till Mouche och The Apartment där Pernilla Algede / House of Beatniks hade vernissage i någon slags kombinerad trädgårdfest tillsammans med Miss Garden Glory. Så härliga och inspirerande kvinnor allihop! Kameran fick vila hemma men jag har lovat mig själv att gå dit snart igen och då ska kameran definitivt få följa med.

annacate-wednesday4

Helgen tillbringades här hemma på ön. Vi satte upp några hyllor och packade äntligen upp ett par flyttkartonger med skivor från källaren. Inser hur mycket jag har längtat efter att få bläddra och välja bland skivorna, lite trött på att lyssna på Spotify nu. annacate-lovelyroom

annacate-lovelyroom6

annacate-lovelyroom7

Dessutom tapetserade vi klart runt fönstret  i barnrummet. Efter fönsterrenoveringen så var det inget vi riktigt prioriterade att göra färdigt, men nu när det är gjort så förstår jag inte riktigt varför vi inte orkade ta tag i det tidigare.. har så mycket sånt småfix kvar att göra här hemma, men det får liksom ta den tid det tar.

annacate-wednesday

I måndags kom Alice, Johanna och söta lilla Gillis hit på besök. Vi pratade om att försöka ses nån gång i slutet av förra året, så det var så mysigt och roligt att det äntligen blev av. Alice bor också här ute i skärgården, på en av våra grannöar en liten bit längre ut. Så härligt att få prata lite öliv med någon som dessutom vuxit upp här ute. Kanske kan övertala Johanna en flytt ut hit till skärgården…

annacate-wednesday3

Jag bjöd Alice och Johanna på den här äppelkakan som Fine Little Day bjöd på då de hade sitt Garden Party hos Växtverket. Är en en av de godaste äppelkakor som jag har smakat, så kan inte låta bli att dela receptet här. I år fick vi knappt några äpplen alls på våra två äppelträd som vi har i trädgården. Men några äppelkakor till ska vi nog kunna få ihop.

annacate-wednesday5

annacate-wednesday6

I går landade den här randiga ulltröjan från nygårdsanna i min postlåda. Den är tillverkad utav restgarner från deras tidigare kollektioner, så bra idé ju. Älskar att den har ett hål för tummen i ärmslutet, eftersom jag oftast blir väldigt frusen om just mina händer och handleder. Nu ska jag försöka ta tag i att svara på de där mailen som aldrig blir av.

Fin septemberdag önskar jag er.

 

Comments

 • Christel

  Reply

  Hej! Vilka fina bilder som Johanna hade på ditt hem på sin blogg. Förresten var har du fått tag på de fina inneskorna?
  Mvh
  /Christel

  september 22, 2017

Leave a comment