Image thumbnail

Blog

Om hösten och bilderna

Jag tror att jag fick frågan någon gång i början av sommaren, jag glömmer så fort numera, av min vän Yrla om jag ville fota bilder till deras kommande höstkollektion. Jag lärde känna henne på den tiden då jag jobbade i en liten bokhandel här i stan. Sen flyttade hon till Berlin och vi försvann i från varandra en tid. Det var via Instagram som vi hittade tillbaka till varandra och jag blev så glad när jag fick veta att hon och hennes familj var på väg hem till Sverige igen, för att bosätta sig på en av grannöarna här ute i skärgården där hennes man är uppvuxen. Yarnmade är ett familjeföretag som designar kläder och accessoarer för barn med fokus på design, funktion och bra kvalité. Det unika med dem är att de endast finns online och sköter all sin försäljning där, utan mellanhänder eller andra återförsäljare. Jag älskar att göra den här typen av jobb, där jag får fria händer och väva in historier i mina bilder. Det är precis som med en text, den går att ta in och tolka på sitt eget sätt. Så är det med bilder för mig. När Yrla frågade mig om jag ville fota några stories från min vardag med barnen den här hösten tackade jag ja utan att tveka en sekund. Några av bilderna har jag nu samlat här. Ni känner säkert igen somliga av dem redan. Yarnmade har liksom varit med i mina tankar hela den här hösten. Jag tycker att det är ett väldigt fint sätt att visa upp kläder på, med ögonblicksbilder från vardagen och livet. På deras hemsida kan ni gå in och kika på mina autumn stories om ni vill.

 

Comments

 • Elin Lannsjö

  Reply

  Vilka bilder Cattis, så fina och fulla med liv. Och de sötaste av kläder. Kram Elin

  november 23, 2017
 • Alicia

  Reply

  Grattis till nya bloggen. Jag älskar dina bilder och du inspirerar mig konstant. Kram.

  november 24, 2017
 • december 14, 2017
 • mars 16, 2018

Leave a comment