Image thumbnail

Blog

Långsam helg

Jag vill börja med att säga ett varmt tack för alla fina ord och hejarop om vår nya plats. Det känns väldigt roligt att så många tycker om att kika runt här inne hos oss! Hoppas ni kommer att hitta massor av inspiration och vill dröja er kvar en extra stund.

Den här helgen var den första på väldigt länge som vi inte hade någonting inplanerat. Jag älskar verkligen de kravlösa helgerna. Långsamma frukostar och en promenad ner till havet. Eller pyjamas hela dagen och inte gå utanför dörren alls. Vår helg bestod mest av det sistnämnda. P ville mest bo i klänningen med rosa och lila blommor, som hon kallar den. Hon fick den i present av Minna då hon var här och hälsade på. Mjuk som ett nattlinne och fin som till fest.

Söndagen började med frukost på sängen för honom. Vi brukar överaska varandra med det då och då, även när det inte är födelsedag, mor eller fars-dag. Så skönt att vara den som slipper gå upp tidigt inemellan och istället få ligga kvar i sängen lite längre, kanske få läsa morgontidningen i fred. Hoppas ni har haft en skön helg och tack för att ni tittar in här.

 

Comments

  • Elin Lannsjö

    Reply

    Alltså, sötaste lilla P. Låter som en väldigt skön helg, kram!

    november 14, 2017

Leave a comment