Image thumbnail

Blog

Om dillkrona, en drömkalender och Yarnmade

annacate-friday2

annacate-friday

I början av veckan klippte jag med mig några kvistar med dillkrona från kryddlandet i vår trädgård och de står sig lika fint än i dag, så det får bli veckans fredagsbukett. Doften av dill har spridit sig i köket under veckan, även om den börjar avta mer och mer. Jag tycker verkligen om känslan av att plocka med mig något fint in från naturen.

annacate-friday4

Jag blev så glad när jag fick hem ett paket från Sporrong Form med bland annat den här fina Drömkalendern. Jag har bläddrat i den om och om igen, funderat fram och tillbaka över när jag ska börja skriva i den. Ni vet känslan av att ha fått en ny kalender eller dagbok och ta det där första steget och börja fylla de oskrivna bladen. Dessutom är den fylld med så bra och tänkvärda citat här och där, som en påminnelse om att våga vara modig och leva lite mer i nuet till exempel.

annacate-friday7

Mönstret på anteckningsboken påminde mig om en teckning som min dotter kom hem med från skolan någon gång förra året. Det tog ett tag innan jag hittade teckningen bland all röra här hemma, men se så fina de är tillsammans.

annacate-friday6

annacate-friday5

Jag skrev ju några rader om Yarnmade i min tisdagsblandning. Här ser ni några av de barnplagg som jag ska fota nu det närmaste. Så fina mönster och färger att kombinera ihop med varandra. Vissa plagg önskar jag verkligen fanns i vuxenstorlekar.

Comments

  • Här har våran odling tagit vinterdvala 🙁 hänger någon gurka kvar men inte mycket mer.
    Brukar med hitta snygga kläder till barn som en annan gärna hade velat ha. 🙂 Tycker det oftast görs killkläder i min stil men inte till vuxen…

    september 23, 2017

Leave a comment