Image thumbnail

Blog

Om att komma hem

 

24cdc19899f2a4c842b0f2ac1a28bbf5

e4122186b1e1591d888d5118dab7605f

Jag plockade med mig några smörblommor från morgonens promenad. Tänker på hur mycket jag tycker om att komma hem när jag har varit ute och rest, och att få gå in i mina egna rutiner igen.

matsal

Vi åkte till Stockholm i slutet av förra veckan för att umgås med min släkt som bor där. En av anledningarna med resan var att min man skulle springa Stockholm Maraton, vilket han gjorde där på lördagen. Jag är så imponerad och förundrad över driften och orken att springa så otroligt långt.

pioner

När vi kom hem i söndags eftermiddag så hade det fullkomligt exploderat i vår trädgård av grönska. Till och med pionen hade fått små knoppar. Jag har inte riktigt hängt med i att vi gått från maj till juni.

stentrapp

En av de saker jag tycker mest om i vår trädgård är den här betongtrappan och muren, och hur det växer fram små blommor ur stenarna.

blomster

ormbunke

Det kryllar av ormbunkar hos oss och det har gått och blivit en favoritväxt hos mig.

garden

Lite sorgligt ändå att syrenen redan börjat blomma över för i år.

pennygarden

Det här envisa lilla busfröet har jag jagat hela helgen och hindrat från att springa ut för trappor och från att ramla i en utomhuspool åtskilliga gånger <3 Så visst är det då skönt att komma hem till sitt egna.

Önskar er en fin och lugn sjätte juni.

Leave a comment