Image thumbnail

Blog

Några favoriter vid havet – i samarbete med Ellos

towels

Det var en solig men väldigt blåsig eftermiddag som vi genade över fårhagen till den lilla havsviken. Jag hade tänkt ut den här platsen för fotografering redan innan jag valde ut några av mina strandfavoriter hos Ellos, som dessa våffelmönstrade badhandukar i tjock linnekvalitet. De finns i många fina färgställningar, men jag tycker speciellt om den blågröna och rosa.

clarins

Visst har det varit alldeles för få varma och soliga dagar den här sommaren. Känslan av bara fötter mot klipporna, doften av hav och tystnaden. Önskar mig fler såna dagar tack. Jag tror att vi alla längtar efter det nu.

carpet

Jag har fått lite dille på naturmaterial, bruna toner och jute. Vi har många rum som inte direkt är jättestora på övervåningen, så runda mattor passar bra där. Denna fina hamnar nog i vår yngsta dotters rum sen, det med Morristapeten. Jag hittar inte just den här mattan på hemsidan nu, men om du är ute efter en rund jutematta till ett bra pris så tycker jag att den här är ett fint alternativ.

clarinstwo

Clarins är ett märke som jag har använt i många år och jag återkommer alltid till just deras solrodukter, gärna med hög solskyddsfaktor. Deras Sun Care Oil Spray är så bra och doftar ljuvligt. Numera använder jag även hög solskyddsfaktor till ansiktet och jag kan varmt rekommendera Clarins Sun Wrinkle Control. Den känns inte alls fet och oljig, som jag tycker att många solskydd för ansiktet ofta gör.

hat

Som sagt, det blåste rejält ute och jag hade fullt sjå med att fota den här stråhatten. Jag brukar inte trivas så bra i hatt men just denna känns väldigt fin på, så där härligt stor.

rob

Mitt fina sällskap den här dagen.

Jag frågar ofta min man om råd när jag gör olika stylinguppdrag och han tröttnar nog på det emellanåt gissar jag. Men jag uppskattar hans ärlighet och hans förmåga att se saker och ting utifrån på sitt eget sätt. Efter alla år som vi har renoverat och stått i så måste jag ändå säga att vi är ett bra team.

me

Jag känner mig inte alls bekväm framför kameran, men tänker att det är något jag ska öva mig på framöver. Att sluta vara så där självkritisk och självmedveten.

postcard

Vykort från vårt eget lilla paradis.

meinaction

chairtwo

Passande nog somnade vår minsta i sin vagn på promenaden hit, så vi flyttade lite mer i lä och njöt av sol och ledig tid tillsammans. Blir inte så ofta då vi inte har någon som kan vara barnvakt i vår närhet.

chair

Hoppas nu att ni får njuta av sol och värme <3

Inlägget presenteras i samarbete med Ellos och innehåller köplänkar.

Comments

  • Lina

    Reply

    Men den fantastiska väskan! Var är den från?

    juli 4, 2017

Leave a comment