Image thumbnail

Blog

Mondays for fundays

annacate-mondaysfundays-4

annacate-mondaysfundays-3

Första måndagen i maj och det blåser kyliga vindar. Känns som våren kom av sig helt. Trots det står syrenen halvt i blom och i går kväll plockade jag med mig löjtnantshjärtan in från trädgården. En annan måndag i april däremot var det varma vårvindar i luften när jag åkte in till stan för att fira ByOns Hidden Capsuels SS19. De höll till på restaurang Gården i Vasastan här i Göteborg. Så roligt att äntligen få besöka detta ställe som jag hört så mycket gott om.

annacate-mondaysfundays-8

Sara från ByOn välkomnade oss i den härliga entrén där de dukat upp med blommor. Mondays for fundays var kvällens tema – fira in den nya veckan med måndagsblommor istället för fredagsblommor. En skön inställning som jag gärna tar till mig.

annacate-mondaysfundays-6

annacate-mondaysfundays-2

Jag var extra nyfiken på lokalen och inredningen då jag tror mig veta att Joanna varit med och inrett. Visst går det att ana hennes fingertoppskänsla där inne.

annacate-mondaysfundays

Så härliga båda de nya vaserna från ByOns senaste kollektion. Blev extra förtjust i den svarta vasen med den grovhuggna formen.

annacate-mondaysfundays-10

Här ser ni Sara från ByOn och Patrik som ligger bakom Gården. Jag fick lära känna de här två underbara människorna under en resa till i Italien förra hösten, Joanna och Daniels otroligt vackra bröllop vid Como sjön.

annacate-mondaysfundays-7

Under kvällen tog jag sällskap med Sara <3

annacate-mondaysfundays-9

Karin @hosmajorskan och Fredrik @awesomeinredning som jag lärt känna via Midbec var också där. Vi fotade ju den senaste tapetkollektionen Lyckebo hemma hos Karin och här kan du läsa ett hemma hos jag gjorde hos Fredrik tidigare i våras.

annacate-mondaysfundays-11

I vanlig ordning var jag bland de första att gå. Blir lätt så när jag har en båttid att passa. Innan jag gick hann jag plocka med mig några kvistar och blommor från den fina entrén. Omedveten om vad jag plockade på mig såg jag sen att jag lyckats matcha buketten med mig själv. Tusen tack ByOn för en härlig kväll, och tack till Bodil för lånet av de fina bilderna!

Foton i inlägget: Bodil Bergqvist

Leave a comment