Image thumbnail

Blog

Wishlist Mars

1080x1440

Inspirerad av min kära vän och bloggkollega Nanna tänkte jag ge mig på en liten önskelista för den här månaden. Nu är det ju mars och officiellt vår, hurra! Boken The Private World of Yves Saint Laurent & Pierre Berge har jag sneglat på ett tag. Tänk att få kika in i de åtta olika hem som tillhört dessa två. Eklektisk art deco och ouppnåelig inredning, men väldigt inspirerande.

 

0479476001_1_100011

 

Jag fastnade direkt för dessa örhängen från & Other Stories då jag såg dem i ett nyhetsbrev. Hoppas och önskar att de öppnar butik i Göteborg snart.

 

146849-2317c0f34084471b8ffc5b57eed51b74

 

Göteborgsbaserade Eduards Accessories gör handgjorda väskor i det finaste läder jag vet. Jag har använt min handväska varje dag i över ett år nu och skulle gärna varva den med Näver backpack. När man bor på en bilfri ö blir det mycket bärande och släpande hela tiden.

 

svart-baddrakt-vintage

 

Apropå öliv så har jag tänkt gå med i bastuföreningen här ute.  Ett av mina mål för det här året är att bli en vinterbadare. Tänker att det är en bra ursäkt till att beställa hem den här fina baddräkten från Vintagefabriken.

 

DM3W214702_zoom

 

Jag saknar att vakna i ett tapetserat sovrum och hade gärna vaknat till denna varje morgon…

Tur att man kan önska sig lite då och då.

 

Comments

 • Martina

  Reply

  Hej!
  Tack för en fin blogg!

  Läste att du funderade på att bli vinterbadare. GÖR DET!!! Jag slutade aldrig bada efter förra sommaren och det är det bästa jag gjort! Bor vid havet i Steninge mellan Halmstad och Falkenberg och jag går ner och badar så fort vädret tillåter. Det bli minst flera gånger i veckan. Det var inget jag direkt planerade att göra men först badade jag hela september och sen blev det oktober och då tänkte jag tänk att få bada i november! När november kom tänkte jag -Tänk att få bada i december! Sagt och gjort! Det sista jag gjorde 2016 var att bada och det första jag gjorde morgonen 2017 var att bada 🙂

  Jag har ingen bastu att gå till men jag går ner på mina klippor, står i min ikeakasse (inte så romantiskt) och tar av mig och hoppar i. Sen på med kläderna och går den lilla promenaden hem. Jag har badat nära både svanar och sälar. Det är helt fantastiskt! Det har gett mig så mycket! Är egen företagare, 3 barn och man och livet går i ett. För ett år sedan var jag helt utmattad men idag mår jag bra! Är helt övertygad om att det är baden som hjälpt mig. Mina axlar sitter inte vid öronen längre. Det går bara inte att förklara. Jag älskar helt enkelt mina bad. Folk tror att jag blivit helt tokig men baden är mitt liv. Det kan låta märkligt men det sista jag tänker på på kvällen är -När ska jag bada i morgon? och det första jag gör på morgonen är att dra upp rullgardinen och kollar hur vågorna går. Häromdagen fick jag bada när det snöade, det var helt magiskt!
  Herregud, detta blev nästan en hel roman 🙂 och jag hör hur jag låter! Det låter nästan sjukligt! Men det är så härligt! Jag tycker definitivt att du ska hoppa i vågorna! Har lite badbilder på mitt insta @fifteen_love

  Ha en fin helg!

  Martina i Steninge

  mars 10, 2017
 • januari 11, 2018

Leave a comment