Image thumbnail

Blog

Om London, en bröllopsresa och Portobello Hotel

london one

london four

Av någon anledning så fick jag en sån extrem Londonlängtan då vi bodde på Hotell Eggers den här helgen. Det finns nog ingen annan stad än London som är så betydelsefull för mig. Det var hit jag flyttade direkt efter studenten vid 19 års ålder och staden har format mig till den jag är i dag. Jag har bott på många ställen här; Maida Vale, Stoke Newington och Camden Town. Men Notting Hill ligger mig varmast om hjärtat. Jag älskar tanken av all musik som föddes och spelades in i den här staden under 1960-talet, och när det kommer till stil och mode så återkommer jag alltid till modskulturen.  Jag hittade dessa foton från då vi gifte oss för fem år sedan, och tanken att vara någon annanstans än i London på vår smekmånad fanns inte.

london two

Blåregn alltså … så vackert. Som en annan slags variant av syren.

london three

Mitt hjärta slår ett extra slag när jag ser det här huset. Jag hade inte haft något emot att bo där i tornlägenheten med den stora balkongen.

marriedFoto: Christina Nistor

Här är vi, nygifta en solig dag i mitten av maj år 2012 <3

london eight

Vi bodde på det här fantastiska hotellet i Notting Hill. Ett personligt och charmigt boutique hotell med utsikt mot grönskande Stanley Gardens.

london five

Jag är så glad över att vi hamnade i just vackra och mytomspunna rum nummer 16. Via Johanna såg jag att Emelie Törling nyligen bodde i samma rum. Så roligt att se bilder från det här hotellrummet igen, fem år senare.

london six

Hur fint är inte det här handfatet!? Undangömt i ett vackert gammalt skåp.

london ten

Av någon anledning har jag ingen blid på den gigantiska runda sängen mitt i rummet, men däremot på sänghimlen. Och den där balkongen med utsikt mot den grönskande parken.

london seven

Det sägs att Johnny Depp och Kate Moss fyllde det här viktorianska badkaret med champagne då de bodde här på den tiden de var ett par. Hursomhelst så är det helt klart det vackraste badkar jag någonsin badat i.

London, jag förlåter dig för allt ont du gjort mig <3

 

Comments

 • sa-fint-jag-vill

  Reply

  åh finaste Du, vilka vackra bilder och bilden på dig och R är magisk… och London, ja så mycket känslor som ryms i den tiden och staden. Så fint att du delade dessa bilder!

  april 20, 2017
 • Hedvig

  Reply

  Så fint, allt❤

  april 20, 2017

Leave a comment