Image thumbnail

Blog

Livet runt kranen

annonsfive

annons

Det var på eftermiddagen en varm dag i början av juni som jag plockade in en av de finaste rhododendronkvistar jag kunde hitta i trädgården. Av nervositet och skyhöga krav på mig själv hade jag skjutit fram just det här jobbet dag efter dag…

annonsfour

Vi hade varit ute i trädgården hela dagen och planterat nya blommor, buskar och träd. Penny var trött så jag kände att tajmingen inte var den bästa att låta henne agera modell. Men jag hade sedan innan en bild i huvudet som jag gått och funderat på i flera dagar. Ljuset var så fint just den där eftermiddagen, och min deadline närmade sig.

annonstwo

annonsseven

Det blev väldigt många foton innan jag jag fick till det och blev nöjd. Inte helt lätt att fota en busig två-åring kan jag lova. Min man stod bredvid Penny lite på avstånd, redo att ta emot henne om stolen skulle tippa.

annonseight

I går fick jag hem det senaste numret av Plaza Interiör..spänd av förväntan bläddrade jag fram, sida efter sida, tills jag fick se annonsbilden jag tog till Mora Armatur där i början av juni. En märklig men lycklig känsla.

Hoppas ni tycker om den <3

För er som vill följa mig hos Mora Armatur så kan ni kika här.

Comments

Leave a comment