Image thumbnail

Blog

Lake Como

Efter några dagar vid Comosjön i norra Italien känns det minst sagt lite tomt att komma hem till vardag, dimma och höststorm. Alldeles fantastiskt att få vara nära barnen igen, såklart. Men det tar lite tid att komma in i rutiner och omställningen det innebär.

Det var den första resan tillsammans med min man sen vår bröllopsresa för mer än sex år sen. Vi bodde i en lägenhet med en utsikt jag knappt trodde var på riktigt när jag vaknade upp den första morgonen. Det var sen kväll och mörkt då vi kom fram, så det var verkligen som om någon drog upp rullgardinen till en kuliss i en film.

Innergården  var drömsk den med. Italienarna skulle säkert säga detsamma om vår tidigare innergård i Majorna. Så nyttigt att komma hemifrån och få lite distans till saker och ting jag grubblat på den senaste tiden, och samtidigt fylla på med nya intryck.

Laglio heter byn vi bodde i och är visst känd som byn där George Clooney har sitt sommarhus.

En dag tog vi en båttur på Comosjön till byn Varenna som var om än ännu vackrare. Jag är helt förundrad över växtligheten i norra Italien, speciellt alla klätterväxter. Så fin palett i höstskrud.

Så mycket kärlek som jag känner för människorna på den här bilden! Anledningen till resan var såklart min vän Joannas bröllop med Daniel <3 Jag ska visa och skriva mer om de här dagarna… behöver bara landa lite först. Och gå igenom en hel drös med bilder.

Kram så länge/ C

 

Comments

  • Frida

    Reply

    Åh, jag längtar tillbaka så himla mycket! Vilken bubbla vi var i. Helt otroligt. Kram

    oktober 23, 2018

Leave a comment