Image thumbnail

Blog

Korta noveller och en favorittröja

Min adventskalender för i år har varit något alldeles extra. Varje dag har jag fått hålla en kort novell i min hand från Novelix. Omslagen är i en klass för sig, som små tavlor var och en.

Ja ni ser ju själva hur fina de är.  Jag har bara läst två av novellerna än så länge, bland annat den här. Sandras blogg var en av de första som jag började läsa för en massa år sen. Så fint att ha följt henne på avstånd genom åren, hon verkar så härlig tycker jag.

Sen vill jag visa er två tröjor som jag skiftar mellan just nu och som har blivit mina favoriter. Jag hörde talas om Toba via Elin först, och sen såg jag dem på Nanna nyligen. Visst blir det oftast så med de som står en nära, att en dras till samma… Jag föll för den här rostfärgade polotröjan först. Så skön att ha under sticksiga tröjor i ull nu på vintern.

När jag hittar ett plagg som jag trivs med investerar jag oftast i en till om den finns i fler färger, så det blev en vinröd också. Tänker att jag ska försöka att inte använda så mycket kläder i svart hädanefter. Jag älskar polotröjor för då kan jag gömma in mitt hår vid dåliga hårdagar.

Hoppas ni har hittat julfriden nu så här dagarna innan julafton. Kram så länge.

Leave a comment