Image thumbnail

Blog

Innan helgen

I samma stund som Apelviken lanserades började jag och Tove planera inför Hannas nästa tapetkollektion tillsammans med Midbec. En tidig morgon möttes vi upp i Botaniska trädgården här i Göteborg för att fånga lite grönska och en känsla av vår.

Det syns inte alls utifrån de här bilderna. Men vi lyckades ändå hitta ett par ställen där höstens färgpalett ännu inte tagit över. Jag hade däremot svårt att slita mig ifrån allt det vackra som naturen bjuder på just nu.

En annan dag kom det hem ett par färgprover från Farrow & Balls nya kulörer i brevlådan. Som jag skrivit om tidigare ska vi äntligen ta oss an och renovera våran hall och trapphus. Treron no.292 är min absoluta favorit. Jag kommer nog aldrig tröttna på mättade toner av grågrönt. Jitney no.293´s jordiga ton målas förhoppningsvis upp på väggarna i ett annat rum om jag får önska.

Jag blev lite full i skratt när jag såg den här bilden på min Penny… det är nog första gången jag faktiskt kan se att hon är lik mig. Vi fotade några nyheter från Yarnmades senaste kollektion en eftermiddag här hemma. Den randiga klänningen har använts på både förskolan om dagarna och som nattlinne på nätterna.

Den här adventskalendern från Morris & co är nog den finaste adventskalender jag sett, någonsin.

Se bara hur varje lucka pryder ett av Morris färgstarka mönster. Kan knappt hålla mig hela vägen fram till december.

Nu tar jag det här underbara leéndet med mig in i helgen. Önskar er en varm och fin <3

Comments

  • Wilda

    Reply

    Så bedårande! Det leendet tar jag också med mig in i helgen. Tack för det! Och vilken adventskalender sen!

    oktober 12, 2018

Leave a comment