Image thumbnail

Blog

Hej och välkomna till vårt kollektiv

Det är med glädje och värme som jag välkomnar er hit till vårt kreativa lilla kollektiv. Jag känner mig så stolt över att få dela den här platsen med så inspirerande och fina systrar. Några av er kanske har följt mig ett tag och känner till mig via Instagram, eller så har ni precis hittat hit. Oavsett så är jag så otroligt glad över att ni är här nu!

Catarina heter jag och bor sedan ett och ett halvt år tillbaka på en bilfri ö i Göteborgs Södra Skärgård. Här bor jag i ett gammalt skärgårdshus från 1930-talet tillsammans med min man och två döttrar, tio och två och ett halvt år gamla. Efter att ha bott i stan i över femton år började vi tröttna på suset och bruset som det är så lätt att dras med i.

I dag kan jag inte vara utan tystnaden och lugnet det ger att bo här ute. Det är så fint att bo nära havet med naturen så nära inpå. Med båt tar det inte mer än femton minuter in till fastlandet. Ändå är det som en egen liten värld här ute. Luften är friskare och himlen klarare.

Dagarna går långsammare nu och vi umgås närmare varandra än vi gjorde tidigare. Ni kommer ni att få se glimtar från vår vardag tillsammans lite då och då.

Jag är född och uppvuxen i Dalarna som fortfarande känns som hemma. Där bor min närmsta familj kvar och vi försöker åka hem dit då och då. Det är nog så att jag försöker ta in havet här så som jag tar in skogen där. Emellanåt saknar jag naturen i Dalarna så det gör ont i mig.

I våras sade jag upp mig från min fasta tjänst sedan många år tillbaka för att satsa helt som frilans inom foto, styling och sociala medier under mitt varumärke annacate. Foto och bildspråk ligger mig extra varmt om hjärtat.

Här kommer jag att visa hur jag jobbar ibland, lite stylinguppdrag och bakom kulisserna, blandat med egna samarbeten med företag som jag känner något extra för. Där är även min egen Instagram en viktig plattform.

Däremellan kommer jag att blogga om mina tankar kring inredning och renoveringen av vårt hus, visa loppisfynd, skriva om de små detaljerna eller ett fint klädesplagg. Film och musik har alltid varit två av mina största intressen och jag tipsar gärna om det som inte är aktuellt just idag.

Jag hoppas att ni kommer att trivas här hos oss, att det är en plats ni vill stanna kvar på en extra stund. Ni får gärna lämna avtryck på ett eller annat sätt. Varmt välkomna till Northern Sisters!

 

 

Comments

 • Sofia Lewini

  Reply

  Så kul och spännande det här ska bli att följa!

  november 12, 2017
 • Sofia på Mokkasin

  Reply

  Åh älskar detta! Varmt lycka till! Sofia
  https://mokkasin.femina.se/

  november 12, 2017
 • Annika

  Reply

  Det låter fantastiskt!

  november 12, 2017
 • Hanna

  Reply

  Så spännande och så fint Catarina! Heja er!

  november 12, 2017
   • Hanna

    Reply

    Ser fram emot att följa er här! ❤︎

    november 12, 2017
 • Malin Montelius

  Reply

  Hej

  Så härligt att följa!
  Vill också bo bilfritt =)

  Malin

  november 14, 2017

Leave a comment