Image thumbnail

Blog

Hej från Mjs

Vi tjuvstartade höstlovet redan i lördags och tog tåget ner mot Malmö och Köpenhamn. Det var riktigt stormigt ute då vi lämnade vår ö tidigt på morgonen. Jag börjar vänja mig vid den kraftiga vinden nu, efter att ha bott här ute i snart  ett och ett halvt år.

Däremot blåste det ännu mer söderöver, så det var väldigt skönt att checka in på det här hotellet på eftermiddagen. Atmosfären var så skön och härlig att vi inte lämnade det förrän dagen efter.

Vårt rum låg högst upp och ljuset var något alldeles extra. Jag passade på att fota P i en klänning för ett jobb jag har den här hösten.

På kvällen åt vi middag i restaurangen där även frukosten serverades. Helt makalöst fint!

Men helt ärligt så fick jag och min man turas om att äta i omgångar, då en av oss fick springa och jaga den här lilla hela tiden. Dagen efter blev det take away från nya saluhallen i Malmö istället. Lugnast så… helt otroligt så mycket energi en två och ett halvt-åring kan ha!

Livet snurrar fort just nu och jag har haft svårt att hitta fokus. Men snart händer det nya saker och jag tänker att jag ska få lite mer struktur här. Tack för att ni ändå tittar in hos mig <3

Nu ska jag packa inför ett dygn på Gotland. Har inte varit där tidigare och ser fram emot att få besöka den ön så mycket!

Leave a comment