Image thumbnail

Blog

God Jul

annacate-thirdofadvent-8

En morgon i början av veckan vaknade jag till en snötäckt ö. Ja åtminstone lite pudrigt vitt. Att få blicka ut över snötäckta hustak från balkongen. Ibland räcker det lilla för att den speciella känslan ska infinna sig. Vi åkte på en till omgång av maginfluensa nu dagarna innan jul. Inte så mycket att göra än att låta saker och ting få ta sin tid.

annacate-christmas-2

Men innan det flyttade vi in möbler i vardagsrummet som nu är färdigmålat. Det där skåpet som jag inte trodde vi skulle orka tömma för att göra plats för julgranen, nu står det här ändå. I dag tändes det fjärde ljuset i adventsljusstaken och jag kan knappt förstå att det är julafton redan i morgon.

annacate-christmas

Någon är iallafall riktigt förväntansfull här hemma. Julgranen flyttade ut från punschverandan tillbaka på sin plats där den stod förra året. Det blev bäst så, den kändes så undanskuffad tidigare. Idag är vi på benen igen och nu hoppas jag innerligt att vi får hålla oss friska så vi kommer iväg till Dalarna. Önskar dig en god jul och sköna, långsamma mellandagar. Kram <3

Leave a comment