Image thumbnail

Blog

Family Living

Förra veckan kom maj -numret av Family Living ut i butik där vi är med i ett långt reportage. Det är första gången vi öppnar upp vårt hem för en tidning sen vi flyttade till huset, så det känns såklart lite läskigt. Min tanke har hela tiden varit att tacka nej till hemma-hos reportage och liknande. Efter flytten från vår lägenhet för två år sen gick luften ur mig lite… jag ska erkänna att jag hade en liten dipp över lag. Så många fina stunder har jag sparat i hjärtat från den tiden. Tänker att de här bilderna kommer kännas fina att titta tillbaka på, som ett minne från tiden vi lever här och nu.

När Family Living hörde av sig i början av året och frågade om de fick komma och hälsa på och prata om livet, inredning och allt där omkring med Alice som fotograf så kunde jag ändå inte tacka nej. Alice bor på en av öarna lite längre ut i skärgården och vi har träffats ett par gånger tidigare, bland annat då hon och Johanna var här och hälsade på förra året. Förutom att hon är en fantastisk fotograf så är hon en så härligt sprudlande fin person! I början av mars när det var alldeles vitt och snöigt ute kom hon hit, höggravid med bara ett par veckor kvar tills lilla Bonnie välkomnades till världen, skulle det visa sig.

Vid min sida under dagen hade jag även Johanna som står för hår och make up i reportaget. Johanna jobbar som stylist och frisör och vi har känt varandra nästan lika länge som jag har bott i Göteborg. Jag har klippt mig hos henne de senaste 15 åren och numera är hon en av mina närmsta vänner och en av dem som vet mest om mig. Hon är en sån person som jag blir alldeles varm och glad av att vara nära. Ena stunden kan jag öppna upp mig och börja gråta, för att i nästa stund skratta åt något roligt hon sagt. Precis som Alice kommer Johanna från en av öarna där vi bor, så vi skojade lite om att vi var det fulländade ö-teamet.

<3 <3

Det här kan nog vara den underbaraste bilden jag vet, tack Alice!

Ungefär så här är det för det mesta hemma hos oss. Klättrar, studsar, gör kullerbyttor, hoppar… en sån härlig ålder.

Här är vi, på omslaget av tidningen till barnens förtjusning. Förutom en längre intervju och fler bilder från vårt hem hittar du även ett så vackert reportage hemifrån Anna här på Northern Sisters och hennes son Sonny Lous underbara barnrum.

Kram och njut av solen! / annacate

Foto: Alice J

Comments

 • Nanna van Berlekom

  Reply

  Så himla fint Cattis. Vilket ö-team! <3 🙂

  maj 7, 2018
 • Julia

  Reply

  Men så vackert och fullt av liv! Så inspirerad och fylld av lust jag blev att detta inlägg <3

  maj 8, 2018
 • Blev så glada när vi såg dig (er) på omslaget! Superfint reportage Cattis. <3

  maj 8, 2018
 • Miriam

  Reply

  Så otroligt fint hem ni har och så inspirerande att läsa om er resa till den bilfria ön!

  maj 14, 2018
 • Linda

  Reply

  Hej,
  Vad inspirerande reportage. Skoj att du valde att visa upp ditt hem i Family Living.
  Har inte sett din blogg tidigare, men den kommer jag garanterat kolla in framöver.

  Förresten, vilken härlig klänning på omslaget. Var kommer den från?

  maj 19, 2018

Leave a comment