Image thumbnail

Blog

En söndagseftermiddag

Inte mycket som händer just den här söndagseftermiddagen hemma hos oss. Ett stilla regn utanför upptäckte jag då jag öppnade fönstret lite på glänt. Vår yngsta har blivit sjuk så jag misstänker att det blir en hel del vabb den här veckan.

Hon där längtar efter att få börja i femman i morgon. Kan sakna känslan av första skoldagen efter ett helt sommarlov. Nya kläder, skrivböcker, pennor och den där förväntan i luften av att få träffa alla kompisar igen.

Ännu blommar det i rabatterna och jag har lovat mig själv att inte köpa med mig buketter hem från stan så länge det går att plocka in blommor från trädgården. Klänningen i lin kommer jag att använda mycket nu i höst känner jag på mig. Jag är så glad över att Arket snart öppnar i Göteborg. Jag var inte så imponerad första gången jag var i Köpenhamnsbutiken, men det senaste har jag hittat så mycket fint på nätet.

Lite knasigt kanske, men de röda äpplena i trädet utanför får mig att tänka på röda julgranskulor. Nästan så jag längtar lite till jul redan. Men bara litegrann, för jag älskar verkligen hösten.

Comments

  • Christa

    Reply

    Vilken fin stämning du lyckas fånga med dina fotografier!! Älskar första bilden med det öppna fönstret och äppelträdet utanför. Det är så där så man bara vill slå sig ner på stolen där vid bordet, dra upp knäna till hakan och tänka på allt och ingenting.

    /C

    http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

    augusti 19, 2018
  • Charlott

    Reply

    Vilket fint inlägg!!! Vart kommer den fina mattan från som ni har under matbordet?

    augusti 20, 2018

Leave a comment