Image thumbnail

Blog

En solig fredag hos Fabriken

I fredags mötte jag upp Tove i mina gamla kvartér i Majorna för att jobba med ett projekt som vi har tillsammans nu under våren. Ett besök hos mina vänner som driver butiken Fabriken är nästan ett måste när jag hälsar på i området.

Här ser du Louise med sin gulliga tax Greta som allt som oftast är på plats i butiken. Taxar är helt klart en av mina favorithundar. Emellanåt längtar jag så efter att få ha en egen här hemma. Jag är uppvuxen med hundar omkring mig och efter studenten bodde jag en tid i London och jobbade som hund au-pair. Mina kompisar brukade skratta lite åt det, just att jag tog hand om hundar istället för barn som de flesta andra som jobbade som au-pair på den tiden. Jag kommer nog alltid att vara en hundmänniska.

Toves lilla Hjalmar var med och hans tröja med taxar matchade fint med Greta dagen till ära <3

Länge stod jag här och beundrade tavlorna på väggen. Konst kan vara bland det roligaste som finns att fynda i vintagebutiker. Blev särskilt förtjust i den där eskimoflickan. Men något annat fick följa med hem den här gången som jag ska visa dig en annan dag.

Dagen innan hämtade jag upp mina glasögon hos Synsam som var klara och anpassade efter mina behov. Gissa om jag känner mig utklädd när jag har på mig dom här hemma, men oj vilken skillnad det är för mina ögon! Innan jag åkte hemåt igen köpte jag med mig en solgul tröja från Weekday. Kanske var det det varma vårljuset som fick mig att välja just den. Väl hemma plockade jag med mig ett litet fång med torkad vass från dikeskanten. Hoppas din helg har bjudit på sol och en känsla av vår <3

Leave a comment