Image thumbnail

Blog

En längtan till Dalarna

Hos Indiska hittade jag så fina servetter igår, väldigt midsomriga med sin blomsterkrans. Själv fick de mig att tänka på Dalarna, kanske för att vi åker dit till mina hemtrakter i morgon. Jag läste nyss hos Sofia att hon önskar sig en egen folkdräkt och jag tänker att hon hade varit så fin i Orsadräkten som är min favorit, såklart!

Det här mönstret hade även passat som tapet.

En fin hallmatta fyndade jag på rea, även den från Indiska. Nästan lite batikkänsla över den. Hallen är för övrigt det rum som står på tur att ta tag i att renovera. Kan inte riktigt bestämma oss om vi ska tapetsera eller måla. Kanske blir det både och.

Ni som följt mig på Instagram ett tag minns kanske det här vita skåpet som tidigare stod i sovrummet när vi bodde i lägenheten i stan. Då använde vi det som garderob. Numera förvarar vi glas och porslin i det inne i matsalen. Älskar den här typen av möbler som går att använda på så många olika sätt.

Elsa tipsade om en solfjäder från Indiska i sina stories och det var egentligen av den anledningen som jag gick dit från början. Jag köpte några stycken och tänker att de även fungerar bra som solskydd eller insynsskydd ståendes i ett fönster.

Den gula sommarklänningen kommer från H&M och ska strax packas ner i väskan.

Trots en ihärdig förkylning som jag dragit på mig tog jag ett dopp i det salta havet. Nästa dopp blir i en sjö eller älv hemma i Dalarna och jag kan nog inte förklara hur mycket jag längtar! Vi ses där, kram!

Comments

 • Elin Lannsjö

  Reply

  Vilket fint tips på insynsskydd Cattis!! Sådana behöver jag verkligen på kollis. Och klänningen är ljuvlig den med.:) Kram och fin resa nu, e

  juni 27, 2018
 • Ida

  Reply

  Vilket inspirerande inlägg. Får jag fråga var de fina sandalerna kommer från?

  juni 29, 2018

Leave a comment