Image thumbnail

Blog

En kalasdag

I går firade vi våran lilla Penny som fyllde tre år. Hon skulle ha kommit till världen med planerat kejsarsnitt den 11 juni men hade bråttom ut, så istället blev hennes dag den 9 juni. Nu när jag känner henne utan och innan är jag inte alls förvånad över att hon hade så bråttom ut egentligen.

Jag letade fram min stora dalahäst som jag fått i arv och som snabbt har blivit Pennys bästa kompis. På födelsedagsmorgonen bar hon runt på sin bästis i trädgården, iklädd pyjamas <3

Här är några av födelsedagspresenterna – ett smakprov från Mrs Mighettos samarbete med H&M Baby Exclusive från härliga Malin och Anna, en klänning från göteborgsbaserade Anive For The Minors, underbara boken Mammornas bebisresa som min barndomsvän har skrivit tillsammans med sin bror (mer om det i ett eget inlägg) och magnetiska söta djurfigurer som Penny kan leka med på kyskåpet. Bra underhållning under tiden som det lagas middag till exempel, och så älskar hon alla typer av djur och berättar gärna om vad de heter och var de bor…

 … Och så trägungan som vi hängde upp i det gamla plommonträdet.

För grenens bästa säkrade vi upp den med ett spännband.

Vår äldsta står på händer och hjular sig fram på gräsmattan numera, så himla härligt!

Såklart lillasyster vill ta efter, även om det mest blir kullerbyttor när hon försöker sig på att stå på händer.

De här två, de gör mig lyckligast i världen <3

Resten av födelsedagen tillbringade vi på stranden och provade att flyga med draken som också kom i ett paket, fiska krabbor och dyka i havet. På sena eftermiddagen blev det marängsviss med jordgubbar. En kalasdag rätt igenom!

På kvällen plockade jag med mig några fluffiga pioner in från trädgården. Det gäller att njuta så länge de varar, för allt går ju så fort och blommar över så lätt i den här värmen. Nu sägs det snart komma ett efterlängtat regn. Med tanke på blåsten som jag lyssnar till utanför det öppna fönstret så ser det faktiskt ut att stämma.

Leave a comment