Image thumbnail

Blog

Efter regn kommer sol

Regnet är tillbaka. Vårkänslorna i mig spritter och jag kan inte låta bli att tycka att det ändå är lite mysigt. Emellanåt kan jag bli så trött på det här göteborgsvädret… den tunga grå himlen, blåsten och regnet. Men i år känns det annorlunda. Kanske är det dalkullan i mig som tycker att det känns som vår när regnet kommer tillbaka.

Jag kommer på mig själv att njuta av långsamheten och låta hjärnan vila från intryck och omvärlden. Här om dagen kom vi inte utanför dörren förrän framåt eftermiddagen. Istället höll vi oss kvar i hennes lekfulla värld där vi byggde tågbanor, smakade olika maträtter och provade alldeles för små glasögon.

När vi väl tog oss ut och ner till affären på ön hittade jag det senaste numret av Hus & Hem i postfacket där jag är med på ett litet hörn. Det är första gången sen vi flyttade till huset som vårt hem är med i en tidning när jag tänker efter. Jag har varit återhållsam med att bjuda in hit, men nästa månad kommer vi att vara med i ett längre reportage fast i en annan tidning.

Innan eftermiddagen gick över till kväll kikade solen fram tillslut. De långa ljusa kvällarna, snart är de här. Och hur klyschigt det än låter så är det ju så att efter regn kommer sol.

Comments

  • Nanna van Berlekom

    Reply

    Så fint! Längtar efter er allihop och att sitta ute i trädgården en varm vår/sommarkväll och prata om allt <3

    april 5, 2018

Leave a comment