Image thumbnail

Blog

Efter ett dygn i Stockholm

Den här veckan har känts som ett enda andetag och jag kan knappt tro att det redan är fredag. I början av veckan tog jag sällskap med min fina vän Elin upp till Stockholm för ett dygn i staden som får mitt hjärta att bulta lite extra. Särskilt gånger som denna då vårsolen värmde så pass mycket att vi vid lunch kunde sitta på en takterass med ett varsitt glas bubbel utan vare sig mössa eller vinterjacka.

Efter lunch checkade vi in här, på Downtown Camper by Scandic. Fastän jag hade med mig kameran fick den mest ligga kvar i väskan och vila. Ibland har jag så svårt för att vara i stunden om jag samtidigt ska dokumentera med kameran, så det känns som ett bra beslut så här i efterhand. Jag hade velat fånga den slående vackra utsikten från nionde våningen men istället sparar jag den i mitt minne. På kvällen var vi bjudna till kommunikationsbyrån Ek Prs härliga bloggmiddag i deras showroom. Den goda maten stod Pom och Flora för och som bordsdam hade jag bland annat sköna Sofia. Vi hade inte träffats sen bloggträffen uppe i Dalarna förra året så det var ett kärt återseende. Kvällen bjöd på inspirerande möten och många skratt och det var så roligt att få träffa bloggkollegor från andra städer än min egen.

I går irrade jag omkring här hemma och hade tre projekt igång samtidigt. Jag har lovat mig själv att bli bättre på att strukturera upp mina dagar och lära mig att göra en sak i taget, det gick kanske sådär. När jag har haft mycket omkring mig och många intryck så går min hjärna på högvarv och slutar i princip att fungera. Därav tar allt jag tar mig för dubbelt så lång tid vilket kan kännas oerhört frustrerande emellanåt.

Fastän jag och Elin skiljdes åt varsitt håll när vi kom tillbaka hem från Stockholm har hon funnits kvar i mina tankar. Tillsammans ska vi tolka och fota bilder till göteborgsbaserade klädmärket Tobas SS18 kollektion och vara deras ambassadörer för en tid framåt. Huvudet är fullt av de toner, uttryck och bilder jag och Elin har i åtanke för detta och nu hoppas vi bara på att solens varma strålar kommer vara med oss.

Egentligen var min tanke att stanna kvar i Stockholm en extra dag för att vara med på Elsa Billgrens vintageinspiration och dolda rum på Nordiska museét, men jag insåg att vare sig jag eller tiden tyvärr skulle räcka till. Men håll utkik hos mina bloggsystrar Babes in Boyland och Anna Malmberg som jag såg var där. Anna har redan hunnit uppdatera med underbar inspiration från morgonen! Min resväska står ändå fortfarande halvuppackad då jag åker upp till Stockholm igen nu till helgen med min äldsta dotter. Där ska vi möta upp min mamma, syster och hennes två döttrar som åker ner från Dalarna för en liten mysig tjejweekend. Kanske kameran följer med, eller så får den vila även denna gång. Hoppas din fredag blir varm och fin <3

/ annacate

Leave a comment