Image thumbnail

Blog

Det blev mars månad

I år reflekterade jag knappt över att vi gick in i mars månad. Plötsligt tittar små krokusar fram ur jorden i vår trädgård och när jag slår upp verandadörrarna hör jag plötsligt fåglarnas glada kvitter. Hur kunde jag missa det? Sista veckan i februari kom Sara hit som är en av grundarna av klädesmärket Sisters of the Black Moon. Sara bor i Sverige sen en tid tillbaka men kommer ursprungligen från Austin i Texas. Där sys även alla kläder upp för hand av en och samma sömmerska. Så fascinerande att lyssna till hennes historia. Anledningen till att hon var här var för att fota mig i två av deras klänningar, varav en var the Colette Dress med sina fantastiska puffärmar. Snart går det att läsa en liten intervju om mig på deras hemsida, och då tänkte jag även visa några fler bilder.

annacate-bluecolette

annacate-cat-2

Förra veckan träffade jag den här gulliga katten som jag ville bära med mig hem. Otis heter han och bor hemma hos Fredrik som driver Instagramkontot @awesomeinredning. Jag var där för att intervjua och fotografera deras hem till ett jobb jag gör för tapetföretaget Midbec. Älskar verkligen att göra hemma hos-besök. Så roligt att höra hur andra tänker när de inreder och vad de inspireras av. Men det finaste av allt är ändå samtalen om livet, i mellanrummen.

annacate-semmeltisdag

Efter mitt besök hos Fredrik stannade jag till på Franska Bageriet för att köpa med mig en varsin semla hem till eftermiddagsfikat. Det var visst semmeldagen, eller fettisdagen som det heter. Jag känner mig inte riktigt klar med semlor ännu, har bara ätit två stycken hittills och det är ju alldeles för lite. Det här var helt klart den godaste jag ätit!

annacate-vab-2

Så blev det feber och vabb igen, för vad det känns som hundrade gången sen i höstas. Gör lika ont varje gång och önskar jag kunde vara den som låg där istället.

annacate-pennyandthonet-3

Mitt hjärta slog dubbelslag när jag såg den här Thonetbänken i Saras Instagram Stories här om veckan. Hon filmade från sin loppis och antikrunda i Vänersborg, där mina svärföräldrar bor. Jag har letat efter en liknande i flera år, bjudit på online auktioner och letat efter återförsäljare i Europa. Trodde knappt det var sant att det nu fanns en i en av antikaffärerna vi brukar besöka när vi är och hälsar på mina svärföräldrar.

annacate-pennyandthonet-5

Nu bor den här! Och får agera kökssoffa i matsalen så länge. Pirrar till varje gång jag ser den. Penny är äntligen på benen igen och jag hoppas vi får hålla oss friska nu, åtminstone mars ut. Klänningen är förresten ett loppisfynd den med. Hittade den till min äldsta dotter Stella för en så där åtta år sen, så glad att få användning för den igen. Önskar dig nu en fin start på veckan, kram.

Leave a comment