Image thumbnail

Blog

Barnrummet – i samarbete med Ellos

pennys room

Som ni nog har sett så gör jag en rad stylingar med olika teman i samarbete med Ellos den här våren, och den senaste i raden är barnrum. Pennys rum känns väldigt tacksamt att inreda, då William Morris tapeten är som en enda mystisk djungel i sig. Det som jag tycker är så roligt med att inreda just barnrum är lekfullheten och spontaniteten.pennys table

Jag fastande framförallt för de ekologiska leksakerna och möblerna från PlanToys, som det här bordet i perfekt lekhöjd för en snart två-åring. Tyvärr är det tillfälligt slut hos Ellos men nya är på väg in.

pennys toys

Och Punsch and Drop, träleksaken där barnet får träna sin motorik genom att lägga bollar i hålen och slå ner dom. Lite samma princip som den klassiska bultbrädan som jag själv hade då jag var liten, där man slår ner bultar med en hammare. Denna passar även lite yngre barn vilket är bra.

pennys kitchen

pennys food

Ett roligt tillbehör till köket blev det här Vegetariska setet, speciellt eftersom det går att låtsas skära grönsakerna då det är ett kardborreband mellan varje del.

tip toe

Nyvaken och stå på tå <3

storage

Storemystuff heter den här förvaringskorgen i bomullscanvas som gör det väldigt lättstädat, då den rymmer hur mycket leksaker  som helst.

pennys piano

penny and piano

Om det är någon leksak jag gärna köper till mina barn, så är det olika musikinstrument. Det känns fint att uppmuntra dem till lekfullt spelande. Hon var lite reserverad mot det här pianot från Jabadabado i början, men det gick över ganska fort. Tyvärr är även det tillfälligt slut hos Ellos, men det ska komma påfyllning.

pennys lamp

Det är inte så lätt att hitta en taklampa som passar i ett barnrum tycker jag. Taklampan Himla i linnetyg ger ett mjukt ljus och jag valde den i beige för en dovare känsla.

with paddington

En liten febrig som ändå piggnade till en liten stund.

Inlägget presenteras i samarbete med Ellos och innehåller köplänkar.

 

Comments

  • Camilla

    Reply

    Hej. Vilket vackert barnrum. Jag tycker också väldigt mycket om trägolvet i rummet, hur är det behandlat?

    maj 8, 2017

Leave a comment