Image thumbnail

Blog

Min vän Elin och hennes kolonidröm

elinlannsjo

Några av er känner kanske igen den här fina kolonistugan som är belägen i mina gamla kvarter i Kungsladugård här i Göteborg. Slottsskogskolonin heter området och är en liten oas som jag älskar att besöka. Tur för mig att min vän Elin har en kolonistuga just där.lannsjo

elinlannsjo two

Om ni inte redan följer Elin på Instagram, så är det ett tips! Hon är en riktig konstnärssjäl och kreatör och inspirerar mig så mycket, både inom inredning, mode och livet i stort. Vi har alltid massor att prata om då vi ses och är nog väldigt lika varandra i sinnet.

collier

Elin arbetar bland annat som keramiker och jag har en hel del av hennes konstverk hemma hos mig. Den här dagen kunde jag inte låta bli att köpa med mig ett av hennes fat Collier hem. Jag har inte kunnat släppa det där fatet ur tankarna sen vi lånade det till stylingen vid försäljningen av vår lägenhet förra året.

elinlannsjo window two

Jag och Elin hade bokat in ett möte i onsdags och valet av dag kunde inte blivit bättre. Vårsolen värmde så pass mycket att vi kunde sitta utomhus och äta vår lunch och prata i timmar. Inne i kolonistugan letade sig ljuset in överallt genom de vackra spröjsade fönsterpartierna.

elinlannsjo seven

windowlove

I dag har det hällregnat precis hela dagen så jag kan knappt förstå att det var så där fint vårväder för bara två dagar sen.

elinlannsjo nine

Nu ska jag stänga ner datorn och försöka få lite fredagskänsla. Snickarna gjorde färdigt vår punschveranda i dag så det blir till att skåla där i kväll, hurra! Önskar er en fin fredag och hoppas på en solig helg.

Comments

  • Så fint! Glad helg Catarina!

    april 28, 2017

Leave a comment