Image thumbnail

Blog

Om veckan och Blomstermåla

jagispegel

Det blev visst en liten paus här på bloggen. Den här veckan har gått i en rasande fart, och ärligt talat så känner jag mig ganska sliten. I måndags hade jag en tio timmars arbetsdag på jobbet som jag avslutar om några dagar, för att sedan tidigt på tisdag morgon ta tåget upp till Stockholm över dagen. Där hade jag ett roligt möte på huvudkontoret hos ett företag från Dalarna som ligger mig varmt om hjärtat. Jag hoppas få berätta mer om det längre fram.

paketet

På kvällen när jag kom hem hittade jag ett efterlängtat paket i vårt postfack. Ja, vi har ingen brevlåda vid huset, utan vi får hämta all post i ett postfack nere i butiken här ute på ön. Älskar att få paket som är omsorgsfullt inslagna.

bada

I paketet låg den här fina baddräkten som jag önskat mig från Vintagefabriken <3

Mariannekolan var det någon annan som snabbt norpade åt sig…

midbecOnsdagen tillbringade jag och min vän Tove hos Midbec Wallpapers. Äntligen får jag berätta något som jag gått och hurrat för inombords ett tag nu; jag har fått äran att styla bilder till den fantastiska mönsterdesignern Hanna Wendelbos första alldeles egna tapetkollektion, Blomstermåla, som släpps hos Midbec i höst. Det känns så oerhört roligt att få börja frilanslivet med det här fina uppdraget. Hanna ringde mig faktiskt och ställde frågan på eftermiddagen samma dag som jag bestämt mig för att säga upp mig från min fasta tjänst. Ibland sker saker med en mening. Att ha Tove med mig som fotograf  i det här projektet kändes självklart från första stund, då jag känner att vi talar samma bildspråk.

palettblad

Via Nanna fick jag nys om att Hanna hade skott att dela med sig av från Johannas palettblad, och jag fick med mig ett generöst skott hem. Ni kan följa Johannas fina initiativ och projekt @palettbladunite på Instagram.

Nu ska jag försöka smälta och sortera de senaste dagarnas intryck, för resten av veckan ser ut att fortsätta i samma tempo som den började.

Leave a comment