Image thumbnail

Blog

Sängkläder av finaste franskt lin – i samarbete med Ellos

 

vitalakanI natt har jag sovit tätt intill en liten febrig kropp, igen. Kändes ändå hoppfullt att vakna till sommartid.

Jag har inte visat så mycket från vårt sovrum, mest för att det känns lite halvfärdigt. Vi får inte till det och vet inte riktigt hur vi vill ha det, men det lutar mot en tapet här inne …

sovrum2

kuddar

Om det är något jag prioriterar i ett sovrum, så är det riktigt fina och sköna sängkläder. Candice i tvättad lin från Ellos är en favorit, och jag har dom i både vitt, linnebeige och ljusrosa. Känns så härligt att sova på underlakan av finaste franskt lin kan jag lova.

mocksfemme2

körsbärsblom

Jag köpte med mig några kvistar körsbärsblom från stan i fredags. Inte alltid jag unnar mig fredagsblommor, men just den här fredagen var det svårt att låta bli då himlen var blå och solen värmde.

mocksfemme

När jag kom hem hade ett efterlängtat paket kommit i vårt postfack. Ni har väl inte missat att minimocks nu även finns för vuxna? Så sköna att gå runt i här hemma.

kudde

Dessa örngott kommer jag nog använda till mina sittkuddar utomhus när våren och sommaren kommer, så fina tillsammans med rottingmöbler. Hoppas att er helg varit bra och bjudit på sol. <3

I samarbete med Ellos / Sponsored post. Inlägget innehåller köplänkar.

Comments

  • Louise

    Reply

    Fin väggfärg, vad är det för någon?
    Varför inte nöjd med den?

    mars 26, 2017

Leave a comment