Image thumbnail

Blog

Sensommarhelg

annacate-weekend1

De varma vindarna som drog in den här helgen får gärna stanna ett par dagar till. Vi har haft besök av min familj från Dalarna över helgen och på söndagen när de hade åkt norröver igen hängde vi ut alla mattor på vädring. Det slog mig att det är något vi kanske skulle göra oftare, och att jag konstigt nog får frihetskänslor av att se dem hänga där. Två av mattorna har jag fyndat på Ebay, ett tips till alla er som liksom jag har svårt att hitta mattor till hemmet.

annacate-weekend3

annacate-weekend4

Tråkigt nog fick min minsta hög feber på torsdagskvällen, lagom tills vårt familjebesök kom hit. Så på fredagen när alla andra åkte in till stan låg vi inne och tittade på Kikis expressbud ungefär sju gånger på raken. Hon älskar den filmen, likaså Min vän Totoro. Kan varmt rekommendera båda dessa filmer!

annacate-weekend5

annacate-weekend6

annacate-weekend7

Som ni ser var det ingen långvarig feber. Redan på lördagen var det full fart igen, tack och lov. Det finns inget värre än när ens barn är sjuka och ynkliga. Den där platsen i köket är nog våran favorit, men det kanske ni redan har märkt. Jag är så glad över att vi hittade det lilla fönstret ovanför diskbänken då vi renoverade vårt kök förra året. Jag undrar så varför de som bodde här innan valde att sätta igen det…älskar den där utsikten nu på hösten, mot berget och vildvinet.

Comments

  • Lina

    Reply

    Fina mattor! Har du tips på sökord för att hitta denna sorts mattor på ebay?

    oktober 9, 2017

Leave a comment