Image thumbnail

Blog

Äntligen balkongväder – i samarbete med Ellos

ellosbalcony

Vi dukade upp frukost på balkongen i går på nationaldagen. Det kan bli riktigt varmt där när solen ligger på om morgnarna. Men vad gör det när längtan efter att få vistas där har varit så stor. Förra sommaren hann jag inte riktigt med att fixa i ordning den här platsen. Passande nog så är mitt senaste stylingjobb för Ellos just balkong/uteplats.

Jag har skrivit om den här generösa krukan tidigare, och visst passar den bättre på balkongen än inne på köksbänken. Ser ni förresten att vi hade en liten kompis på besök?

ellosbalconytwo

Lite spännande ändå att spana på allt som händer där nere på gatan från balkongen. Filten där på bänken är egentligen en linneduk, men jag tycker att den är så fin och vi använder den nästan jämt.

I år tänker jag försöka använda fler korgar som krukor till mina blommor på balkongen. Korgen i jute hittar ni här. Ellos har många fina alternativ på korgar tycker jag.

ellosbalconythree

Den här jutemattan i sjögräs passar lika bra ute som inne, och jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ha den på balkongen eller på golvet i vårt kök.

ellosbalconyfive

Den fina bänken kommer från Ellos möbelserie Mandisa, där varje artikel är 100 procent ekologisk och handgjord i bambu av högsta kvalitet.

ellosbalconyseven

ellosbalconysix

Det är så härligt att balkongen kan användas som ett extra rum sommartid. Den ligger intill vårt lilla sovrum, där vi knappt får plats med mer än en dubbelsäng. Just därför är det så skönt att kunna öppna upp där emellanåt.

ellosbalconynine

Runda sittkuddar är lite svåra att hitta har jag märkt, så jag tänker nog beställa hem ett gäng av  dessa i mjuk bomull.

ellosbalconyeight

Syskonkärlek kan vara bland det finaste som finns <3

Inlägget presenteras i samarbete med Ellos och innehåller köplänkar.

Comments

  • Marie

    Reply

    Å vilka härliga trädgårdsbilder, så fint med ormbunkar och sten tycker jag! Gillar också mkt väggfärgen i köket, är sugen på något liknande här hemma – finns ngt namn eller kod till den månne? Tack för en inspirerande blogg!

    juni 11, 2017

Leave a comment