Image thumbnail

Blog

Eftermiddagen i Granshult

 

lovely gang

Det här fina gänget alltså. Ni kanske redan har sett er mätta på bilder från vårt dygn i Jönköping, men jag kan ändå inte låta bli att visa er ännu lite mer.

Jag har ju inte bloggat på den här sajten så länge, så för mig var det första gången jag träffade kvinnorna bakom Lovely Life, ja förutom Nanna då, som är min barndomsvän från Dalarna. Så lyxigt att få ta sällskap med henne på tåget där på söndagsmorgonen.

lovely people

Jag har lite svårt för att slappna av i för stora grupper och brukar allt som oftast undvika det. Men jag kan säga att det gick väldigt fort att trivas med de här underbara varma människorna.

simon says

Besöket hos Årstider i Granshult den där soliga eftermiddagen var som balsam för själen. Blir så inspirerad av de fantastiska människorna som bor på gården och driver verksamheten, all deras kunskap och engagemang.

orangeri

utsikt

Utsikten från gårdens orangeri fick mig att tänka på mitt Dalarna med dalgången där i bakgrunden.

fika

Så fin bukett med äppelblom. Tänker nog plocka med mig några kvistar in från trädgården här hemma i morgon.

strenghielm

katrin lemke

Är full av beundran och tacksamhet till Katrin som ordnat och planerat den här träffen in i minsta detalj. Så energisk och full av kreativa tankar och idéer.

wedding

annas wedding

Vi delades in i tre grupper och hade workshop med bröllopstema. Tror nog att vi alla förundrades över hur vacker Anna var och hur fint hon smälte in i sin vintageklänning i miljön.

simon eldar

elda

Jag var med och stod för maten som tillagades utomhus på den här idylliska platsen. Eller mest var det kanske Lisa som gjorde det mesta… såklart.

pesto

Himmelskt gott bröd och nässelpesto, med nässlor och kryddor som plockades direkt runt knuten där på gården.

tegel

details

anna

details two

Det är något magiskt över gamla lador och allt som gömmer sig där.

hannaskoog

anna mia linda

table setting

Vistelsen i Granshult avslutades till bords vid den här festplatsen i den gamla ladan, med fina samtal och många skratt.

Comments

  • Vackert! Så himla himla fint att träffa dig Catarina! <3

    maj 24, 2017

Leave a comment