Image thumbnail

Blog

Wishlist Juli

mouchetwoFoto: Elin Lannsjö

Hos Elin läser jag att hon kommer att arbeta som Curator of Style hos Mouche med jämna mellanrum. Det innebär att hon kommer att guida och inspirera inom lifestyle och lyfta fram sina favoriter ur deras fantastiska sortiment inom inredning, möbler, vintage, mode och konst, i miljöer som hon själv skapar.  Så spännande och inspirerande! Något som kommer få mycket utrymme hos Mouche The Apartment framöver är handplockade vintagefynd, och jag föll pladask för det här skrivbordet. Tyvärr är det redan sålt, men kanske bra ändå för min plånbok. Däremot blev jag väldigt inspirerad och ska hålla ögonen öppna efter ett liknande på auktioner.

toteme

Jag älskar mina blå jeans från Totême som jag tycker har en så bra passform. Gillar speciellt att de är precis lagom långa i benen på mig som inte är jättelång. På önskelistan står definitivt ett par i svart också, så behöver jag inte fler jeans i framtiden.

artilleriet

För en tid sedan hittade jag en så fantastiskt fin thonet soffa på en auktion. Tyvärr stack priset iväg ordentligt, helt galet mycket faktiskt. Jag har dock inte kunnat släppa den där soffan och blev så glad när jag hittade den här hos Artilleriet.

cos

Cos har fått in så mycket fint det senaste. Jag är lite svag för jumpsuits och fastnade för den här i min favoritfärg beige.

Wacay_0533_web2

När jag ändå är inne på sobra och ljusa kläder.. så här skulle jag kunna gå runt jämt. Jag hittade till Wacay via Johanna och hittade så mycket fint där! Som Jane drawstring pant i kombination med Jane belted jacket. Åh!

Nu ska jag ta mig tillbaka till verkligheten igen och måla fönsterfoder.

Önskar er soliga sköna dagar!

Leave a comment