Image thumbnail

Blog

Två veckor och ett halvt liv

Jag påbörjade det här inlägget för två veckor sen. Det känns som en annan tid. Allting gick så snabbt, tror det är först nu jag börjar landa i allt som sker runtomkring och dess konsekvenser. Lite osäkert om det kommer bli av, men jag och Nathalie har planerat in en fotografering tillsammans nu i slutet av mars. Kanske blir det i april, eller så blir det inte av alls. Lite så allt känns för tillfället. Temat är påsk och vi har letat runt på loppisar efter saker på varsitt håll. Jag hittade den här tallriken på Myrorna, så fin i all sin enkelhet. Innan jag åkte tillbaka hem köpte jag även med mig en bunt med vita påskliljor, årets första.

Morgonen efter hade de slagit ut så här fint.

En annan dag träffade jag en av mina grannar (och numera vän) på lunchen och fick den här fina presenten. Ett vackert inslaget paket från Spanien, nästan för fint för att öppna.

Vi pratade bland annat om vad vi har för trädgårdsplaner i år. Jag känner mig rådvill vad vi ska göra med vår stora gräsmatta som känns oändlig. En eftermiddag skickade jag ett DM till Emily på Instagram och hon svarade att det är bara att börja bryta gräsmattan. Sagt och gjort. Några nya sorters dahlior och fröer beställdes hem och nu försöker jag färgkoordinera de nya blomsterlanden som ska anläggas i trädgården det här året. Jag tänker inget storslaget, det får växa fram eftersom.

Det har blivit många promenader runt ön de senaste två veckorna. Min bästa terapi när jag känner oroskänslorna komma krypande i kroppen. Så fint att följa naturen just nu, hur träden knoppas och nyanser av grönt börjar återkomma på sina ställen. Älskar den här utsiktsplatsen där man bland annat kan se in mot fastlandet och bort över norra skärgården.

En morgon hittade jag krokusar och små påskliljor i trädgården som blev en fin liten bukett. Morgonen efter hade rådjuren tråkigt nog ätit upp samtliga krokusar. Jag som trodde de var rådjurssäkra.

Hos Myrorna finns nu en liten intervju med mig om mina tankar kring mode, stil och second hand. Här hittar du den om du vill läsa.

I måndags firade jag och min man 20 år tillsammans. Ett halvt liv. Jag var 21 år när vi träffades, han var 23. Så många tankar om den tiden, om hur vilsen jag var. Vågar inte tänka på var jag hade varit idag om jag inte hade träffat honom. Låter klyschigt jag vet, men så är det. Vi hade planerat in en weekend till Köpenhamn men av uppenbarliga skäl blev den inte av. Kändes ändå fint att skåla här hemma, en helt vanlig måndagskväll men ändå inte <3

Comments

  • Hamlen

    Reply

    Längtar tills jag får vandra runt i den fina skärgårdsmiljön med Scatt o krama om Penny pop och Stella ❤️

    mars 18, 2020

Leave a comment