Image thumbnail

Blog

onsdagsblandning


tom petty

Först kom den fruktansvärda nyheten om vansinnesmassakern i Las Vegas, sedan kom nyheten om att Tom Petty gått ur tiden. Veckan började väldigt tungt. Rest in Peace Tom, see you in the great wide open.

MJs

I mitten av oktober är det höstlov för barnen och vi har tänkt att besöka Malmö för första gången och stanna i några dagar. Vi är redan inbokade på det här hotellet som jag har hört så mycket gott om. Har ni några tips på bra butiker, restauranger eller annat i Malmö så tar jag tacksamt emot dem. Det är över 20 år sedan som jag besökte staden så jag har ingen koll alls.

linaostling

linaostling2

( Foto: Lina Östling )

Första gången jag träffade fotografen Lina var för en massa år sedan då hon och Johanna var hemma hos oss och gjorde ett hemma hos – reportage från vår dåvarande lägenhet. Sedan dess har jag följt hennes finstämda blogg och Instagram som jag varmt rekommenderar vidare.

babesinboyland2

babesinboyland

( Foto: Babes in Boyland )

För ett tag sedan var Babes in boyland och hälsade på hos Pernilla i hennes nybyggda växthus. Jag är så imponerad över hur snabbt Pernilla och hennes man jobbar och blir så inspirerad.

hannawendelbo2

hannawendelbo

( Foto: Hanna Wendelbo )

Något av det finaste jag sett den här veckan är den här fantastiska kronan av lönnlöv som Hanna gjort till sin dotter. Här har hon skrivit en steg – för -steg – beskrivning på hur du gör din egen.

Comments

  • Men tack vad fint du har länkat <3 Såg först nu!! Kram å hej

    oktober 13, 2017

Leave a comment