Image thumbnail

Blog

Tisdagsblandning

Oj vad veckorna försvinner iväg. Redan tisdag igen och dags för en ny tisdagsblandning här hos mig.

by mokkasin

Sofia som driver bloggen Mokkasin lyckas alltid med att bygga upp magiska världar och jag blir alltid så otroligt inspirerad och imponerad av henne. Sängen är ett antikt fynd som hon har ställt iordning så där drömskt till sin dotter Nomi. Tänk om alla resårmadrasser kunde se ut så där… ( Foto: Sofia Jansson )

krickelin

Som jag skrev i förra veckans tisdagsblandning så älskar jag The Way We Plays Small Talk. Läste hos Kristin att hon ska börja fota till deras Small Talks, så roligt! Förra veckan var hon hemma hos Johanna och lilla Gillis och hälsade på. Längtar efter att få se och läsa hela reportaget. ( Foto: Kristin Lagerqvist )

socialitefamily

The Socialite Family, som är lite av en fransk motsvarighet till The Way We Play, har alltid så härliga hemma-hos reportage tycker jag. Tyvärr förstår jag minimalt av franska, men blir alltid så glad när jag tittar in där. Så fint att få en inblick i andra familjers hem runt om i världen. ( Foto:Constance Gennari )

yarnmade

Yarnmade gör helt underbara kläder för barn. Lekfulla moderna mönster och former, alltid superskön och mjuk kvalitet. Nu har de släppt sina höstnyheter och jag älskar dessa bilder. Den här hösten har jag dessutom fått ett så roligt jobbuppdrag, nämligen att fota storytelling/moodboard bilder med deras produkter. Ska blir så roligt! ( Foto: Finn Trägårdh )

 

Leave a comment