Image thumbnail

Blog

Stormig söndag

Sitter och lyssnar på stormen som drar in och regnet som piskar mot fönsterrutorna. Tycker om när det är riktigt väder. Min värsta typ av väder är när det är jämngrått och liksom inget väder alls. Men lite läskigt är det allt när det stormar här ute på ön. Till eftermiddagskaffet igår satt vi och pratade lite om hur vi ska fortsätta med huset. Piffa till badrummet i väntan på en större renovering där. Jag har fastnat för en rosa nyans. Tycker det här är så fint i all sin enkelhet.

Jag sneglar på att måla om i en ljusare nyans inne i matsalen. När vi flyttade in i huset för fyra år sen var det här rummet det första vi målade om på nedervåningen… direkt över en tapet som vi inte tyckte om. Väggen är lite ojämn och skulle egentligen behöva spacklas, eller kanske till och med en renoveringstapet.

Den här boken är så bra när det kommer till färginspiration, till inredning också för den delen.

Se bara så fint! För första gången på flera år börjar jag längta efter mer textil här hemma. Skulle gärna ha draperier mellan rummen så här. Fin mix med randig kudde i den rutiga soffan också. Just en rutig soffa blev jag väldigt sugen på nu.

I fredags köpte jag med mig årets första tulpaner som har fått flytta runt lite mellan rummen under helgen. Tulpaner är ju så tacksamma eftersom de bara blir finare ju längre de står. Till och med som vackrast precis innan bladen börjar falla av. Hoppas ni har en fin söndag, stormig eller ej <3

Leave a comment